Over ons

Welkom bij Blondiesoap!

 

Wat gezellig dat je ons een bezoekje brengt!

 

Wij zijn Audrey en Amy, twee jonge onderneemsters uit Rotterdam. Blondiesoap is een bedrijf dat is ontstaan door pure passie en een verhaal. Audrey kampt al haar gehele leven met huidproblemen, sinds kort is zij erachter gekomen dat deze problemen zoals eczeem, een zeer droge huid en allergieën worden gestimuleerd door producten met ingrediënten als; parfum, parabenen en synthetische stoffen.

 

Audrey kwam met het idee om de producten zelf met de hand te maken om jou een eerlijk product aan te bieden. BlondieSoap is 100% natuurlijk, hypoallergeen en dierproefvrij. Samen met Amy is Audrey het creatieve brein achter BlondieSoap, alles doen zij zelf van het onderhoud aan de website tot het maken van de zeep. Amy is een gediplomeerd styliste en haar passie is vormgeving. Samen vormen wij, Team BlondieSoap.

 

BlondieSoap gelooft in 100% natuurlijke verzorgingsproducten, gemaakt met de hand van de rijkste etherische oliën en vruchten. Om jou een zo eerlijk mogelijk product te bieden testen wij niet op dieren maar op mensen. Wij bieden jou échte zeep, zonder risico's. Heb je vragen, schroom dan niet en stuur ons een berichtje! Weet waar je, je mee verzorgt.

 

Wij zijn BlondieSoap en wij gaan voor écht!

 

SHARE YOUR LOVE FOR SOAP WITH BLONDIESOAP USE #TeamBlondieSoap ON INSTAGRAM!